ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ Δευτέρα 27 Μάρ 2023
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Να μην εκδοθεί στην Γερμανία ο Σινάν Μποζκούρτ Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
Επιτροπή Κουρδιστάν , Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2004

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ 3 - 106 81 ΑΘΗΝΑ, Τηλ: 210 - 38 48 330
e-mail:
epitropi_allileggis@yahoo.com

Ο (ΣΙΝΑΝ ΜΠΟΖΚΟΥΡΤ) ΤΑΪΛΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
 
Στις 31-03-2004 στην Δράμα έχουν συλληφθεί τέσσερις αγωνιστές, οι τρεις ήταν απεργοί πείνας πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές της Τουρκίας. Το κράτος της Τουρκίας τους αποφυλάκισε επειδή παρουσίασαν οι κρατούμενοι αγωνιστές ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία τους για ενα μικρό χρονικό διάστημα με σκοπό να τους ξαναστείλουν στις φυλακές.

Αυτοί οι αγωνιστές ήρθαν στην Ελλάδα να ζητήσουν πολιτικό ασυλο, στην Δράμα λόγω των προβλημάτων τους ζήτησαν βοήθεια . Σινάν Μποζκούρτ ο οποίος προσφέρθηκε να τους βοηθήσει εκεί στην Δράμα συνελήφθησαν. Οι τρεις απεργοί πείνας στην Δράμα καταδικάστηκαν σε δέκα μέρες φυλάκιση με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα.

Ο ΣΙΝΑΝ ΜΠΟΖΚΟΥΡΤ (ΤΑΪΛΑΝ) συνελήφθη και αυτός με την κατηγορία ότι βοήθησε 3 απεργούς πείνας , καταδικάσθηκε σε φυλάκιση ενός έτους από τις δικαστικές αρχές.

Ο Σινάν Μποζκούρτ ήταν γνωστός σ’ολο το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα, γνωστός για την προσφορά του στα κινήματα για τ’ανθρώπινα δικαιώματα είναι εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, μέλος της διοίκησης του συλλόγου Κ.Α.Π.Α ( Κέντρο Αγωνιστικής πολιτιστικής Αλληλεγγύης των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές της Κομοτηνής.

Ο Σινάν Μποζκούρτ έχει γεννηθεί στην Γερμανία και έχει γερμανική υπηκοότητα. Η Γερμανία ζητά την εκδοσή του για την αντιμπεριαλιστική και αντιφασιστική πρακτική του. Τον διακρίνουν τ’ανθρωπιστικά ιδανικά, οι αξίες της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης και της συλλογικότητας. Ο Σινάν είναι κούρδος. Εδώ και εφτά χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα, στο διάστημα αυτό επισκέφτηκε αρκετές φορές την Γερμανία χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, οπως και την Γερμανική πρεσβεία για ανανέωση του Διαβατηρίου του πάλι χωρίς πρόβλημα.

Μας προκαλεί έκπληξη αυτό το γεγονός γιατί τώρα; Τι έγινε; Για μας είναι ξεκάθαρο η Γερμανία θέλει να κατασκευάσει μια συνωμοσία με την συνεργασία του φασιστκού κράτους της Τουρκίας ενάντια τους αγωνιστές της Τουρκίας.

Αυτή η συνωμοσία ενάντια στον Σινάν δεν θα περάσει, θα μας βρεί αντίθετους με την συμπατάστασή του Ελληνικού λαού. Στον Σινάν δεν αξίζει αυτή ή συμπεριφορά από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα πού τον γνωρίζουν όλα τα συνδικαλιστικά όργανα, ομοσπονδίες, συνδικάτα, κόμματα, όλοι οι δημοκρατικοί φορείς πολύ καλά και όλοι δηλώνουν ότι ο Σινάν είναι ένας αγωνιστής που συμμετέχει σ’ολες τις νόμιμες διεκδικίσεις των λαών...

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΙΝΑΝ ΜΠΟΖΚΟΥΡΤ!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΙΝΑΝ ΜΠΟΖΚΟΥΡΤ (ΤΑϊΛΑΝ) ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ:

ΓΣΕΕ, Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Κ.Ε.Δ.Κ.Ε (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, , ΟΛΜΕ, ΠΑΜΕ, ΟΤΟΕ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΩΝ- ΕΞΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ 1967- 1974, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ι.Κ.Α, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΜΕ-ΟΤΕ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ -ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Ε.Ε.Δ.Υ.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΟΕΔΗΝ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΕΝΩΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΕΔΟΘ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΝΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΕΠΙΤΠΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ -ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(ΕΡΓΑΣ), ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΜΕ.Ρ.Α., ΚΟΕ ,ΑΚΟΑ, Μ-Λ ΚΚΕ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑΡ, ΔΙΚΤΥΟ, ΚΚΕ (Μ-Λ), ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕΚ, ΟΚΔΕ - ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Τ.Ε.Ε ,ΕΕΚ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΑΑΕ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ , ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ , ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΜΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΚΥΖΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡ.Α.Σ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΝΑΣΥ), ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΣΓΓΥΗΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΟ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΝΤΡΑ,

.
ecocrete.gr .

Τελευταίες δημοσιεύσεις:
Δημοφιλέστερα άρθρα:

ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 134 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 57606119
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.