ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ Δευτέρα 06 Φεβ 2023
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Προσπάθεια οικονομικής εξόντωσης του συνδυασμού της Ο Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Δημοτικά
Οικολογία Αλληλεγγύη , Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2006

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ
(και επικίνδυνοι)

Δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου

Προσπάθεια οικονομικής εξόντωσης του συνδυασμού μας

Δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου της Οικολογίας Αλληλεγγύης με την παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού Μιχάλη Τρεμόπουλου και των εξής μελών: Γωγάκου Δήμητρα, Λιβέρης Πάνος, Ιωαννίδου Ελεάνα, Κουρουνδής Μπάμπης και Ζώτου Ελεονώρα.

Στη συνέντευξη Τύπου έγινε απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος, τοποθέτηση για το Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών και καταγγελία της προσππαθειας Ψωμιάδη για να για φιμώσει και να εξοντώσει οικονομικά το συνδυασμό μας.

Απολογισμός

Η Οικολογία Αλληλεγγύη, μια ανεξάρτητη νομαρχιακή και δημοτική κίνηση, πέτυχε να διπλασιάσει την εκπροσώπησή της στο νομαρχιακό συμβούλιο και να συμβάλλει σημαντικά στην εκλογική επιτυχία της Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη του Γιάννη Μπουτάρη.

Δεν χαιρετίζουμε απλά αλλά μοιραζόμαστε τη χαρά με τους 26.000 πολίτες περίπου, που μας ψήφισαν. Με πενιχρά οικονομικά μέσα και χωρίς την υποστήριξη κανενός κοινοβουλευτικού ή ευρωκοινοβουλευτικού κόμματος, μπορούμε να υποστηρίξουμε ξεκάθαρα ότι πετύχαμε ένα μικρό άθλο.

Παρά το γεγονός ότι ο Συνασπισμός κατέβασε άλλον υποψήφιο, η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική Οικολογία – Αλληλεγγύη πέτυχε να αυξήσει το ποσοστό της σε 4,59% και να διπλασιάσει τις έδρες της. Απέδειξε έτσι, ότι αποτελεί πια ένα σαφές και διακριτό ρεύμα μέσα στη Θεσσαλονίκη, που υποστηρίζει με σταθερότητα τις αξίες της οικολογίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διαφάνειας και των δημοκρατικών αγώνων. Η εκλογή μάλιστα δύο νομαρχιακών συμβούλων αποτελεί εξέλιξη πέραν των προσδοκιών μας, που ενδυναμώνει καθοριστικά τη φωνή μας μέσα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Τηρήσαμε λοιπόν τη δέσμευσή μας ότι συνεχίζουμε δυναμικά.

Βεβαίως, η Οικολογία- Αλληλεγγύη ευχαριστεί όσους δούλεψαν για την επιτυχία της. Και δηλώνει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζει αταλάντευτα τα αιτήματα για υψηλή ποιότητα ζωής αλλά και τις απαιτήσεις για διαφάνεια και δημοκρατία και να αναδεικνύει τις ευθύνες της εξουσίας σε όλα τα επίπεδα.

Το ψηφοδέλτιό μας άγγιξε το 10% σε ορισμένα εκλογικά διαμερίσματα. Ανά Δήμο πήραμε –κατά σειρά επιτυχίας- τα εξής ποσοστά:
- ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΩΝ 10,02%
- ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6,96%
- ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6,69%
- ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 5,72%
- ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 5,38%
- ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 5,33%
- ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 4,91%
- ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 4,66%
- ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 4,72%
- ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 4,48%
- ΔΗΜΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 4,40%
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 4,23%
- ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 4,25%
- ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 4,03%

Στη σταυροδότηση εκφράστηκε έμπρακτα η πρόκριση της γυναικείας επιλογής με θεαματικό τρόπο. Θα ενισχύσουμε τη γυναικεία παρουσία και θα αναζητήσουμε τρόπους αξιοποίησης του γεγονότος σε συνεργασία με οργανωμένες εκπροσωπήσεις του φεμινιστικού κινήματος και των γυναικείων οργανώσεων. Θα δώσουμε φωνή στις εκπροσωπήσεις των μεταναστών, σε ένα νομό όπου "ο πατριωτισμός έγινε το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων". Θα τιμήσουμε τη διάσταση της Αλληλεγγύης, που φέρουμε από το 1993 στον τίτλο μας, ειδικότερα τώρα που επιβεβαιώνεται η κυριαρχία του λαϊκίστικου αμοραλισμού και του τοπικιστικού τσαμπουκά, ως ηθικών προτύπων που ανέδειξαν ξανά τον Π. Ψωμιάδη. Η αντιπαράθεση προς τις αξίες που εκπροσωπεί κατά την προεκλογική μας παρέμβαση, περιόρισε, ίσως, την προβολή των οικολογικών μας θέσεων και αντιλήψεων.

Εκτιμούμε, τελικά, ότι η κριτική στο καθεστώς Ψωμιάδη και οι οικολογικές μας θέσεις συνεισέφεραν εξίσου στο αποτέλεσμα. Πρέπει, λοιπόν, να συνεχιστεί η μάχη και στα δύο μέτωπα

Βεβαίως, η Οικολογία –Αλληλεγγύη θεωρεί ότι η ανανέωση της λαϊκής εντολής προς τη διοίκηση Ψωμιάδη, οφείλεται καταρχάς στον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο, που επιτρέπει σε μειοψηφίες κάτω του 50% να διοικούν αλλά και στην απουσία πνεύματος συνεργασίας των δυνάμεων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση, απευθύνει έκκληση για κοινό βηματισμό μέσα στο νέο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ώστε να εξασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο διαλόγου και αντιπαράθεσης στα ζητήματα που επιβάλλεται.

Ένα σημαντικό συμπέρασμα που βγαίνει από τις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές είναι ότι η Θεσσαλονίκη χρειαζόταν και αναζήτησε την ουσιαστική σύγκρουση διαφορετικών κόσμων και αξιών, την κατάθεση εναλλακτικών οραμάτων και προτάσεων, που μόνο όσοι τις διαθέτουν μπορούν να τις καταθέσουν. Υπήρξε όμως η απουσία διαλόγου, με βασική ευθύνη του Π. Ψωμιάδη, που αρνήθηκε επανειλημμένα να συμμετάσχει σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά τραπέζια.

Από την άλλη, με σχεδόν μηδενική αντίσταση από το ΠΑΣΟΚ, κατοχυρώθηκε ο θεσμός του 42%, που απομακρύνει και άλλο τους θεσμούς αντιπροσώπευσης από τη δίκαιη και άδολη αναλογική εκπροσώπηση. Σύμπασα η αντιπολίτευση θεώρησε την κομματική της καταμέτρηση σημαντικότερη από την έμπρακτη, ευφάνταστη υπεράσπιση των θεσμικών κατακτήσεων στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Γι' αυτό και αδιαφόρησε για την ενωτική πρωτοβουλία μας, που ήταν iκανή να φέρει την ανατροπή στη νομαρχιακή και τη δημοτική διοίκηση της πόλης, με τη δυναμική της ενότητας των πιο αξιόλογων δυνάμεων της κοινωνίας των πολιτών.

Ειδικά για τον κεντρικό Δήμο

Η αυτάρεσκη απομόνωση της Αριστεράς συνεχίζεται. Και το ΠΑΣΟΚ, χωρίς αυτοκριτική για το ότι η επιλογή του στέρησε από την πόλη τη μοναδική δυνατότητα δημοκρατικής επιτυχίας, θυμήθηκε τις "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις". Δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη να παραδεχθεί εκείνο το "λάβαμε το μύνημα", που ψέλλισε ο Δήμαρχος, όταν διαπίστωσε ότι στέρεψαν οι υπήκοοι του Λουδοβίκειου ύφους του. Ο πρώην Ατσαλάκωτος σημάδεψε τον προεκλογικό διάλογο με ένα μνημείο αντιδημοκρατικού ήθους, αναρωτούμενος "γιατί χρειάζεται περισσότερη πληροφόρηση για την υποθαλάσσια, αφού ΕΓΩ, ο Δήμαρχός σας συμμετείχα στην επιτροπή επιλογής του αναδόχου για την κατασκευή;". Ας ψάχνει τώρα γιατί περισσότεροι από 20% των πολιτών, που τον είχαν ψηφίσει προ 4ετίας, του γύρισαν την πλάτη στον πρώτο γύρο.

Έχουμε κριτικάρει επανειλημμένα και έντονα το 20χρονο καθεστώς που διοικεί το Δήμο. Δε θεωρούμε όμως ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή να δώσουμε στους πολίτες που μας ψήφισαν στο Δήμο Θεσσαλονίκης (7%) «γραμμή» για το τι θα πράξουν την Κυριακή. Έχουμε εμπιστοσύνη στο κριτήριό τους, όπως ακριβώς αυτοί μας εμπιστεύτηκαν.

ΟΙ 29 ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

Ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών θέλουμε να θέσουμε υπόψη των πολιτών τα κύρια σημεία που προγράμματός μας, που αποτελούν σημεία δέσμευσης απέναντι σε όσους-ες μας στήριξαν με την ψήφο τους για τη δράση μας στο Νομαρχιακό αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο:

• Υπεράσπιση της ποιότητας ζωής, του περιβάλλοντος και του συλλογικού συμφέροντος

• Ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας

• Εφαρμογή της απλής αναλογικής στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

• Καθιέρωση των τοπικών δημοψηφισμάτων.

• Πολιτική σταθεροποίησης του πληθυσμού του νομού, ενίσχυσης της αποκέντρωσης και αναζωογόνησης της υπαίθρου

• Απόλυτη προστασία του Σέιχ Σου. Αποτροπή της οικοπεδοποίησης του Χορτιάτη. Ενίσχυση και αύξηση των περιαστικών δασών.

• Δέσμευση κάθε ελεύθερου χώρου μέσα στην πόλη με στόχο τη μετατροπή τους σε πάρκα, μη χτίσιμο των πρώην στρατοπέδων

• Προώθηση της κατασκευής δικτύου επιφανειακού τραμ, ως επέκταση του μετρό στους υπόλοιπους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος

• Ενίσχυση του σιδηροδρόμου και δημιουργία προαστιακού σιδηροδρομικού δικτύου στο νομό και στη Χαλκιδική

• ¶μεση λειτουργία θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας με ταχύπλοα στην πόλη και τους οικισμούς του Θερμαϊκού κόλπου

• Υποστήριξη των δικύκλων, των ποδηλατών και των πεζών

• ¶μεση ολοκλήρωση των έργων επεξεργασίας λυμάτων για όλους τους οικισμούς. Εντατικοποίηση και διαφάνεια των περιβαλλοντικών ελέγχων, με κοινωνική εποπτεία

• Προώθηση της οικολογικής γεωργίας και ελαχιστοποίηση της χρήσης χημικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.

• Ολοκλήρωση του δικτύου συλλογής και ανακύκλωσης και λιπασματοποίηση των οργανικών απορριμμάτων. Πολιτική μείωσης του όγκου των σκουπιδιών και των αντικειμένων μιας χρήσης, με στόχο την «πόλη χωρίς σκουπίδια».

• ¶μεση λύση για τα στερεά βιομηχανικά απόβλητα

• Συνολική και οικολογική διαχείριση του νερού. Αλλαγή του γεωργικού μοντέλου, ανακύκλωση του νερού στις βιομηχανίες, ανανέωση του δικτύου και περιορισμός της σπατάλης με κλιμάκωση του τιμολογίου. Κοινωνικός έλεγχος της ποιότητας του νερού.

• Προστασία της παράδοσης, των αρχαιολογικών μνημείων και της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς

• Δημιουργία αυτοδιαχειριζόμενου κέντρου γυναικών, καταγγελία του σεξισμού, της βίας, της περιθωριοποίησης των γυναικών και των νέων

• Ενίσχυση με διαφανή και αντικειμενικά κριτήρια κάθε συλλογικής δημιουργικής δραστηριότητας των εθελοντικών οργανώσεων, της ελεύθερης έκφρασης, των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης στον πολιτισμό

• Συμπαράσταση στους πρόσφυγες και τους μετανάστες

• Δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης

• Δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και αυστηρός έλεγχος των συνθηκών και των ορών εργασίας, μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων

• Επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης. Ενίσχυση της ουσιαστικής αποκέντρωσης στην Παιδεία και υποστήριξη της σχολικής ζωής και του εκπαιδευτικού έργου, με σεβασμό στην παιδαγωγική αυτονομία και στα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης

• Προστασία του καταναλωτή από τους διατροφικούς εφιάλτες και τα μεταλλαγμένα

• Μη περιθωριοποίηση των «ευπαθών ομάδων» του πληθυσμού (μετανάστες, πρόσφυγες, τσιγγάνοι, παλιννοστούντες, μόνοι γονείς, κλπ.)

• Πρόληψη και υπεράσπιση της δημόσιας υγείας

• Προστασία από τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

• Στήριξη των αλληλέγγυων κοινωνικών σχέσεων, των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων

• Ποιοτική αναμόρφωση της πόλης και των λειτουργιών της, του εμπνευσμένου σχεδιασμού του μέλλοντός της, της θέσης της στον ελληνικό και διεθνή καταμερισμό και το χωροταξικό σχεδιασμό κ.α.

Τώρα που η σκόνη των εκλογών έχει αρχίσει να κάθεται, τώρα που οι διάττοντες αστέρες έχουν αρχίσει να αποσύρονται, τώρα που τα κόμματα κάνουν το ταμείο τους, εμείς θα αναδυθούμε και πάλι στο έδαφος της κοινωνίας, στη πολιτική με τα καθημερινά της ρούχα. Καταθέτουμε λοιπόν το δικό μας απολογισμό, τον πολιτικό και οικονομικό απολογισμό μας και περιμένουμε να το πράξουν με ανοιχτό, δημόσιο, διαφανή και ειλικρινή τρόπο και όλοι όσοι συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές.

Εμείς συνεχίζουμε και πάλι τη δράση μας, που ποτέ δεν εξαρτήθηκε από τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά από τα ίδια τα προβλήματα και την προσπάθεια να αντλούμε αυτοεκτίμηση και αξιοπρέπεια από τη συλλογική προσφορά.


Η καταγγελία Ψωμιάδη

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος στη καταγγελία του Π. Ψωμιάδη προς την Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων της Περιφέρειας για παράνομη αφισοκόλληση, που επισύρει χρηματική ποινή από 50 εώς 100.000 ευρώ!

Ο συνδυασμός που, κατά κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, διαφημίστηκε με στόλο αυτοκινούμενων μέσων, που προσέφερε φαγητό και ψηφοδέλτια έξω από τα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών, που γέμισε τη πόλη με ολόσωμα σταντ που απεικόνιζαν τον επικεφαλής του, έρχεται να καταγγείλει την αφισοκόλληση σε χώρους που ήδη χρησιμοποιούνταν για αφισοκόλληση αφισών και μάλιστα ενώ από τα 1.300 διαφημίστηκα μέσα (στέγαστρα ΟΑΣΘ, ρακέτες) στο Δήμο Θεσσαλονίκης μας παραχωρήθηκαν μόνο πέντε!

«Πρόκειται για μια απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στη νομαρχιακή παράταξη που αποκάλυψε τα σκάνδαλα της διοίκησης Ψωμιάδη και τον κατέβασε από το 64% τον Ιούνιο στο 48% την περασμένη Κυριακή», δήλωσε ο Μ. Τρεμόπουλος.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτή η μικρότητα, που προφανώς θα ακολουθηθεί και από άλλες, δεν θα μας αποτρέψει από το να δώσουμε νομική συνέχεια σε όλες τις σκανδαλώδες υποθέσεις που αφορούν το καθεστώς Ψωμιάδη και που καταγγείλαμε πολιτικά στην προεκλογική περίοδο».

Οικολογία Αλληλεγγύη
Φιλίππου 51, 54631 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310.222503/409770, fax 2310.421196
E-mail:
ecology-trem@nath.gr
www.ecology-salonika.org
19.10.2006

.
ecocrete.gr .


ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 140 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 57097153
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.