ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Τετάρτη 07 Ιούν 2023
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Εκδήλωση: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑ Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
Υγεία
Ελληνική Εταιρία Εσωτέρας Θεραπευτικής , Τρίτη, 04 Απρίλιος 2006

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ

Η Ελληνική Εταιρία Εσωτέρας Θεραπευτικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΙΤΕ, διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 8 Απριλίου, ώρα 06:30 μμ στο αμφιθέατρο του ΙΤΕ με Θέμα:

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ

Με πάνελ 3 επιστημόνων ομιλητών:

ΔΑΝΤΗ ΑΘΗΝΑ: Υπ. Δρ. ΤΕΑΠΗ Πανεπιστημίου Αθηνών
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ: Ιατρός Φαρμακευτικών απεξαρτήσεων
ΤΣΙΓΓΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Νομικός – Εκπρόσωπος του International Network of Esoteric Healing

Θα προβληθεί επίσης ταινία 35 Λεπτών (με Ελληνικούς υπότιτλους), του σύγχρονου φιλόσοφου Peter Russell, με θέμα: Global Brain Awakens (Ο φιλόσοφος και μαθηματικός Πίτερ Ράσσελ είναι κάτοχος τίτλων της Θεωρητικής Φυσικής, της πειραματικής Ψυχολογίας και της Επιστήμης των υπολογιστών)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ.: 2810-370-999 & 2810-252-501  καθώς και στα: 210-9329168 & 6946-974118 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.heartinmind.org

στείλτε email: ineh@heartinmind.org


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ

Τι είναι μπροστά; Ποιο το αμέσως επόμενο βήμα; Το παλιό και γνώριμο καταρρέει και στην σκόνη που σηκώνεται κρύβεται η Νέα Εποχή. Από τα στεγανά της Δύσης και της Ανατολής φτάσαμε στην Παγκοσμιοποίηση. Από το Δυτικό και Ανατολικό μπλοκ, στην Ενωμένη Ευρώπη. Η χώρα μας αντί για τροφός αρχαίων οραμάτων έχει γίνει η δεύτερη μάνα για εκατομμύρια μετανάστες.

Τα νέα μεγάλα σύνορα για την ανθρωπότητα δεν είναι το εξωτερικό διάστημα αλλά το εσωτερικό διάστημα, για το οποίο ελάχιστα γνωρίζουμε. Οι άνθρωποι αμφισβητούν το παλιό, κάποιοι το περιγελούν. Κάτι νέο αναζητούν σε δρόμους δαιδαλώδεις σωστούς ή λαθεμένους, αδιέξοδους ή δημιουργικούς. Το μόνο που δεν θέλουν είναι οι κλασικές θεωρίες και τα αποφθέγματα των προγόνων τους. Ζητούν την εφαρμογή των Λόγων στην πράξη και βιώνουν μια κρίση στον Πολιτισμό,  στην Οικονομία,  στο Περιβάλλον, στην Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η επερχόμενη Παγκόσμια κρίση ωστόσο, είναι κρίση συνείδησης για την Ανθρωπότητα. Η Ανθρωπότητα κυοφορεί, περνά τις ωδίνες του τοκετού της Πλανητικής ενοποίησης. Δύση και Ανατολή συναντούνται οικοδομώντας σύνθεση και ειρήνη. Η ανθρωπότητα ενοποιεί επιτέλους τον Πλανητικό της εγκέφαλο.

Ελληνική Εταιρία Εσωτέρας Θεραπευτικής

Η Ελληνική Εταιρία Εσωτέρας Θεραπευτικής είναι Αστική Εταιρία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - ιδρύθηκε το 1997.
 
Σκοπός της εταιρίας είναι η  ανάπτυξη και διάδοση της Εσωτέρας Θεραπευτικής ή "Esoteric Healing", ως μιας ιδιαίτερης εναλλακτικής θεραπευτικής μεθόδου, στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τρίτες χώρες μέσα από συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες, σεμινάρια, μαθήματα, και εργαστήρια με σκοπούς διδακτικούς και έρευνας γύρω από την Εσωτέρα Θεραπευτική. Αφορά την κατάρτιση ιατρικού νοσηλευτικού, θεραπευτικού προσωπικού αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου /ενδιαφερόμενης πάνω στις μεθόδους της Εσωτέρας Θεραπευτικής υπό την αιγίδα  του  International Network of Esoteric Healing (I.N.E.H)
www.ineh.org. Χορηγεί όταν και όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το  Διεθνές Δίκτυο Εκπαιδευτών Εσωτέρας Θεραπευτικής (Ι.Ν.Ε.Η)  αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό 28 ετών με 73 εκπαιδευτές σήμερα που διδάσκουν την Εσωτέρα Θεραπευτική και τις εφαρμογές της σε  23 χώρες στον κόσμο και επεκτείνεται με γρήγορο ρυθμό διεθνώς.
 
Η Εσωτέρα Θεραπευτική, είναι ένας από τους τίτλους των 32 βιβλίων Εσωτερικής φιλοσοφίας, που συνέγραψε η Αλίκη Μπέιλη το 1923 και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1953. Αποτελεί επίσης, το 4ο τμήμα της "Πραγματείας επί των Επτά Ακτίνων". Στο τμήμα αυτό της πραγματείας αναπτύσσεται, η επιστήμη αλλά και τέχνη της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Σήμερα, όλο περισσότερο η επιστήμη, αναγνωρίζει την διασύνδεση συγκινησιακών και νοητικών παραγόντων σαν τις γενεσιουργές πηγές ανωμαλίας στην υγεία (ψυχονευροανοσολογία).

Στην Ελληνική Εταιρία Εσωτέρας Θεραπευτικής με την πρακτική μας εμπειρία επιβεβαιώνουμε την μη ύπαρξη  Μετά - φυσικών κόσμων και την ύπαρξη ενός απέραντου Φυσικού γίγνεσθαι Της Μίας Ζωής που ρέει παντού σε άπειρες διαβαθμίσεις και όχι μόνο αντιστοιχεί με την ύλη, αλλά έχει όλες τις ιδιότητες της σε ανώτερες αντιστοιχίες, βάσει του Νόμου των Αντιστοιχιών ή της Αναλογίας. Είναι η ίδια Ύλη στην ορατή φύση και στην αορατότητά της. Εσωτέρα Θεραπευτική, είναι εκείνη η μέθοδος Θεραπείας, που επέρχεται με την χρήση λεπτοφυών ενεργειών.

"Κάθε ασθένεια, είναι το αποτέλεσμα του εγκλωβισμού της Ζωής της ψυχής. Αυτό αληθεύει για όλες τις μορφές και για όλα τα βασίλεια της φύσης. Η τέχνη του Θεραπευτή συνίσταται, στην απελευθέρωση της ψυχής ,ώστε η ζωή της να μπορεί να ρέει ελεύθερα μέσο του αθροίσματος των οργανισμών που συνιστούν κάθε ιδιαίτερη μορφή." (βιβλίο.. Εσωτέρα Θεραπευτική-Αλίκη Μπέιλη, εκδόσεις Κέδρος).

Στην Εσωτέρα Θεραπευτική, εμπλέκουμε την ενεργό δράση του νου στο να παρατηρεί και να ερμηνεύει τις ενέργειες και δυνάμεις με τις οποίες έρχεται σε επαφή. Ο μαθητής εκπαιδεύεται ν' αντιλαμβάνεται ποια όργανα και ποιοι ιστοί του σώματος ελέγχονται και σχετίζονται με κάθε ενεργειακό Κέντρο (chakra) ώστε να είναι σε θέση να χειριστεί πρακτικά το ενεργειακό πεδίο του αιθερικού σώματος, τα σημεία μετασχηματισμού της ενέργειας, και να συνδράμει σε θεραπεία του ασθενούς. Μαθαίνει τους Δέκα Νόμους και τους Έξι Κανόνες της Θεραπείας και την εφαρμογή τους στις πολλές καταστάσεις ανωμαλίας (ασθενειών) τόσο στο φυσικό σώμα, στο συγκινησιακό ή συναισθηματικό όσο και στο νοητικό επίπεδο του ασθενούς. Έτσι το ενεργειακό πεδίο του ασθενούς μπορεί να ελεγχθεί και να ρυθμισθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής του ζωής.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στην Ελληνική Εταιρία Εσωτέρας Θεραπευτικής, θέτουμε την εργασία μας κάτω από τους Πνευματικούς Νόμους. Η άμεση ανταπόκριση και η δέσμευση συμμετοχής, των ενδιαφερομένων στα σεμινάρια, αποτελούν για μας πνευματική ένδειξη για την αναγκαιότητα συνέχισης  ή μη αυτής της εργασίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ.: 2810-370-999, 2810-252-501 & 2810-390-633  καθώς και στα: 210-9329168 & 6946-974118 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.heartinmind.org

email: ineh@heartinmind.org.

.
ecocrete.gr .

Τελευτ. ενημέρωση ( Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2006 )

ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 64 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 58239986
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.