ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Πέμπτη 01 Δεκ 2022
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Στόχος επιθέσεων το Τετραποδολογείν Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
Δικαιώματα των ζώων
Τετραποδολογείν , Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2005

Τo Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τετραποδολογείν (www.tetrapodologein.gr) ενημερώνει κάθε ευαίσθητο και υποψιασμένο πολίτη, κάθε εμμέσως ή αμέσως ενδιαφερόμενο για την υπόθεση της προστασίας των αδέσποτων τετραπόδων της Ελλάδας αλλά και κάθε αρμόδια Αρχή ότι, υπερασπιζόμενο την πρόσφατη νομοθεσία για την προστασία των αδεσπότων (Ν. 3170/03 και Υ.Α. 280239), έχει γίνει στόχος ΛΥΣΣΩΔΟΥΣ επίθεσης προκειμένου να ΣΩΠΑΣΕΙ ή να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από την προσπάθειά του.

Και όπως είναι σε όλους γνωστό, η κυριότερη πρακτική στραγγαλισμού κάθε ετερόδοξου αποτελεί η οικονομική εξόντωσή του!

Στόχος των μηνυτών μας δεν είναι η ανατροπή ή η ανασκευή των επιχειρημάτων μας. Γνωρίζουν ότι έχουμε δίκιο. Γνωρίζουν ότι παραβιάζουν τη νομοθεσία για τούτο άλλωστε τολμούν και ζητούν ξεδιάντροπα και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της!!! Αλλοδαποί πολίτες, ετερόχθονες που αξιώνουν να διεκπεραιώνουν τις φιλοζωικές τους δραστηριότητες, ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΝΤΑΣ παντί σθένει και τρόπω οποιαδήποτε φωνή αμφισβητεί την «αγνότητα» των προθέσεών τους.

Δημιουργεί, λοιπόν, απορίες η «ζωοφιλική» φιλοσοφία τους:

ΠΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΠΙΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Το Τετραποδολογείν με διετή, μόλις, ζωή στον Κυβερνοχώρο, παρότι «άγνωστο έως χθες» - όπως λέγουν οι διώκτες του -, ανακηρύχθηκε (προφανώς) στον πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, για τα συμφέροντά τους, αντίπαλο, όπως αποδεικνύεται και από τις μηνύσεις τους. Να, λοιπόν, γιατί βαλλόμαστε από παντού και συρόμαστε στα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια! Προκειμένου να καμφθούμε, οικονομικώς στραγγαλιζόμενοι να παραιτηθούμε και να αρκεστούμε σε «ανώδυνες» εκφράσεις και καμώματα ζωοφιλίας τα οποία δεν πρόκειται να πλήξουν (περισσότερο) τα συμφέροντα τους!

Το Τετραποδολογείν και οι σύμμαχοί του δεν έχουν κανένα «συμφέρον» από την τήρηση της νομοθεσίας της Ελλάδας και από την παραμονή των αδεσπότων στους δρόμους της. Θα είχαν μόνο εάν διέθεταν μηχανισμό εισπράξεως «τελών» από την απανταχού «κυκλοφορία τετραπόδων» και δεν το εγνώριζαν... 

Συμφέροντα έχουν όσοι ζητούν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Νόμου, όσοι φυγαδεύουν τα τετράποδα ΜΑΖΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ προκειμένου να τα «σώσουν», όσοι ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ τις Δημόσιες Αρχές, όσοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να δηλώσουν στις ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ τα στοιχεία του φυσικού προσώπου που θα υιοθετήσει το ζώο (βάσει της παρ. 5, άρ. 3, Υ.Α. 280239/03) και όσοι για το «θεάρεστο» έργο τους εισπράττουν δωρεές, συνδρομές και χορηγίες, η χρησιμότητα των οποίων ΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ στη δίωξη ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ!!!

Η τύχη των σαθρών, διάτρητων και νομικά αβάσιμων μηνύσεων και αγωγών που καταπίπτουν ενώπιον ακροατηρίου και δικαστών η μία μετά την άλλη, δεν φαίνεται να προβληματίζει τους μηνυτές!!! Στόχος τους παραμένει η οικονομική αιμορραγία μας, η οποία προέρχεται από την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών μας προς τη νομική εταιρεία που έχει αναλάβει την υπεράσπιση και προστασία μας.

Το  Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τετραποδολογείν:

1) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ,

2) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.

Υπενθυμίζει δε, ότι δεν θα πάψει να στηλιτεύει τη «φιλοζωική» δράση στη χώρα μας αγνώστων οι οποίοι επέλεξαν την Ελλάδα (μαζί με την Κροατία και την Πορτογαλία!), σαν πεδίο «φιλοζωικής» δράσης.

Και ενημερώνει τις εξ Εσπερίας «ζωόφιλες» κυρίες ότι ο Ελληνικός λαός το δικαίωμά του να μιλάει ΕΛΕΥΘΕΡΑ το έχει πληρώσει πολύ ακριβά,  όταν άλλοι έδιναν (και εξακολουθούν να δίνουν με το στανιό και παγκοσμίως) μαθήματα αγριότητας και βαρβαρότητας. 

Δασκάλους δεν θέμε! ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!

3) Τέλος, καλεί:

- Kάθε δημοκρατικό, υποψιασμένο και φιλόνομο πολίτη να προβληματιστεί πάνω στην - διατυμπανιζόμενη ΕΠΙΜΟΝΩΣ - ειλικρίνεια των προθέσεών τους,

- Kάθε δημοσιογράφο να ερευνήσει το θέμα των ΜΑΖΙΚΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ εξαγωγών αδέσποτων τετραπόδων από την Ελλάδα.

Υποστηρίζουμε ότι οι συνεχιζόμενες παράνομες εξαγωγές, οι επικαλούμενοι λόγοι και η ΜΑΝΙΩΔΗΣ δίωξη κάθε αντίθετης άποψης (μηδέ της νομοθεσίας εξαιρουμένης!) ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΓΝΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αλλά σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (τόσο συνήθη, πολυπρόσωπη και επινοητικά κρυπτική και μεταμφιεσμένη στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες), η οποία προσπαθεί να διαρρήξει (και ενίοτε το πετυχαίνει) κάθε νομικό ιστό,

- Κάθε Νόμιμη Κρατική Αρχή να φωτίσει τον βαθύτερο πυρήνα της υπόθεσης. Το Τετραποδολογείν είναι πρόθυμο να προσκομίσει όλες τις μορφές αποδεικτικού υλικού που διαθέτει.

Της Ομάδας του Τετραποδολογείν (www.tetrapodologein.gr), Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2005.

.
ecocrete.gr .


ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 269 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 56158990
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.