ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ Σάββατο 01 Οκτ 2022
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
19 Μάρτη. Η Σου Νίντερερ θα είναι η κεντρική ομιλήτρια σ Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
Αντιπολεμικά
stop-the-war.org , Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2005

Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Ειρήνης,

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις 19 Μάρτη, την ημέρα που σε όλον τον πλανήτη το αντιπολεμικό κίνημα θα ξαναβγεί κατά εκατομμύρια στους δρόμους ενάντια στον πόλεμο και στην κατοχή στο Ιράκ. Την ημέρα που εδώ, στην Ελλάδα, θα διαδηλώσουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα στι 12 το μεσημέρι.

Τις λίγες μέρες που απομένουν σας καλούμε όλες και όλους να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να εξασφαλίσουμε ότι θα φτάσει ακόμα πιο μακριά το κάλεσμα για τις 19 και ότι χιλιάδες θα πλημμυρίσουμε και πάλι το Σύνταγμα και τους δρόμους μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία.

- Η Σου Νίντερερ, ακτιβίστρια από το αντιπολεμικό κίνημα των ΗΠΑ, μάνα ενός αμερικάνου στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Ιράκ, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στο Σύνταγμα. Μαζί της θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι από τα συνδικάτα και τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, ο Στέφανος Ληναίος, ο Στέλιος Κούλογλου, η Σοφία Σακοράφα, ο Γ. Α. Μαγκάκης και πολλοί άλλοι. Εκτός από τους χαιρετισμούς στο Σύνταγμα θα υπάρχει συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Τουλιάτος, οι Magic de Spell, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Ζουγανέλης κ.α. Μετά την συναυλία θα διαδηλώσουμε μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία.

- Η Σου Νίντερερ θα μιλήσει στην εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου στη ΝΕΤ, σήμερα στις 10 το βράδυ. Αύριο θα συμμετέχει στην συνέντευξη τύπου της Συμμαχίας στην 1 μμ στην ΕΣΗΕΑ. Την Τετάρτη θα μιλήσει σε εκδηλώσεις στο αίθριο της Φιλοσοφικής στις 12 το μεσημέρι και στην Φοιτητική Εστία Πατησίων στις 7 μμ., ενώ την Παρασκευή 18/3 θα  συμμετέχει σε εκδήλωση στο Πάντειο στις 2μμ μαζί με τον Σ. Κούλογλου,την Μ. Αντωνοπούλου και τον Π. Γκαργκάνα.

- Κυκλοφόρησε αφίσσα των συνδικάτων και των φορέων που καλούν για τις 19/3 ενώ η ΟΛΜΕ κυκλοφορεί επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς που τους καλεί στο Σύνταγμα ενώ προγραμματίζει και μια ώρα "μάθημα ειρήνης" στα σχολεία την παραμονή του συλλαλητηρίου. (Δείτε την σελίδα της ΟΛΜΕ  www.olme.gr  )

- Πολλοί Δήμοι οργανώνουν εκδηλώσεις μαζί με την Συμμαχία, βάζουν πούλμαν  και ορίζουν προσυγκεντρώσεις για το κατέβασμα στο συλλαλητήριο. Ο Δήμος Ν. Ηράκλειου έβγαλε αφίσσα που καλεί στις 19/3 και σε προσυγκέντρωση στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

- Κυκλοφορούν επίσης από την Συμμαχία ξενόγλωσσες αφίσσες και προκηρύξεις (αγγλικά, αραβικά κλπ) για τις 19/3 καθώς και πολλά άλλα υλικά (αφίσσες, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, κονκάρδες, πλακάτ, σημαίες, dvd, ημερολόγια κλπ). Αυτήν τη βδομάδα θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία και από την Συμμαχία το νέο cd μας "Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη" που περιλαμβάνει το τραγούδι - κάλεσμα για τις 19/3.

- Φίλες και φίλοι, η οικονομική σας στήριξη αυτό το διάστημα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Εχουμε τυπώσει πάνω από 10 αφίσσες και 1 εκατομμύριο προκηρύξεις για το συλληλητήριο στις 19Μ. Εχουμε νοικιάσει ένα γραφείο (Κρατίνου 7, 7ος όροφος, πλ. Εθνικής Αντιστάσεως) και έχουμε οργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Χωρίς την δική σας οικονομική στήριξη δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να οργανώνουμε όλες αυτές τις δραστηριότητες. Στείλτε την ενίσχυσή σας στον λογαριασμό της Εθνικής 162/611595-09 και ζητήστε και στο σωματείο, στον σύλλογο, στους συναδέλφους και στους φίλους να κάνουν το ίδιο.

Γιάννης Σηφακάκης,

συντονιστής της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, 210 3245865, 6946 093043

www.stop-the-war.org
stoppolemo@yahoo.gr

.
ecocrete.gr .


ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 276 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 55167708
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.