ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ Δευτέρα 27 Μάρ 2023
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Κοντολίζα: persona non grata! Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
Αντιπολεμικά
Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο , Σάββατο, 15 Απρίλιος 2006

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ!

ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!

Η επίσκεψη της αμερικανίδας Υπουργού Εξωτερικών Κοντολίζα Ράϊς είναι ανοικτή πρόκληση για τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας που με τα μεγαλειώδη αντιπολεμικά συλλαλητήρια έδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση του στις βρόμικες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, πρόσφατα για το Ιράκ, πιο πριν για το Αφγανιστάν και την Γιουγκοσλαβία.

Η Κοντολίζα Ράϊς είναι ανεπιθύμητη γιατί έχει βαμμένα τα χέρια της στο αίμα του ιρακινού και του παλαιστινιακού λαού για χάρη των εταιριών πετρελαίου και των βιομηχανιών όπλων που εκπροσωπεί ξεδιάντροπα. Γι αυτό και πρόσφατα, στην Βρετανία χιλιάδες διαδηλωτές της ειρήνης αποδοκίμασαν την επίσκεψη της εκεί.

Η επίσκεψη της στην Ελλάδα δείχνει ότι η κυβέρνηση του Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τέλους στην εμπλοκή της στα βρόμικα σχέδια των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και της ΕΕ στο Ιράκ και τώρα στο Ιράν.

Βρισκόμαστε σε επικίνδυνη κλιμάκωση των απειλών κατά του Ιράν, με την ελληνική κυβέρνηση να δίνει την υπογραφή της για βομβαρδισμό δήθεν πυρηνικών εγκαταστάσεων ενώ στην πραγματικότητα θα δούμε πάλι ματωμένα πρόσωπα παιδιών και γυναικών από τι ς αγορές και της φτωχογειτονιές της Τεχεράνης όπως είδαμε στην Βαγδάτη, όταν βομβάρδισαν δήθεν τις εγκαταστάσεις «όπλων μαζικής καταστροφής» του Ιράκ.

Είναι πρόκληση στο όνομα μας να κηρυχτεί πόλεμος κατά του Ιράν, με την χρησιμοποίηση της αμερικάνικης βάσης της Σούδας σε βάρος της οποίας στρέφονται ήδη ιρανικοί πυρηνικοί πύραυλοι!

Είναι πρόκληση την ώρα που πράκτορες της CIA και της ΜΙ6 απαγάγουν και βασανίζουν Πακιστανούς μετανάστες, χρησιμοποιούν την Σούδα για μυστική φυλακή κρατουμένων της «επιχείρησης CIA Fligths”, χρησιμοποιούν την πολυεθνική Vodafone για υποκλοπές συνομιλιών, να έρχεται η δολοφόνος Κοντολίζα Ράϊς για να «διασφαλίσει δήθεν τις συμφωνίες αγωγών φυσικού αερίου».

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΟΥΕΛ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ!

Καλούμε, τα κινήματα ειρήνης, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τον κόσμο που προετοιμάζεται για την υποδοχή του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στην Αθήνα 4-7 Μάη να απαιτήσει να κηρυχθεί η Κοντολίζα Ράϊς RERSONA NON GRATA!

Επικοινωνήστε με:
Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
jspg@otenet.gr
Πέτρο Κωνσταντίνου, Υπεύθυνος Τύπου Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
Γιάννης Σηφακάκης Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
Γρηγόρης Φελλώνης, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αθήνας
Στέφανος Ληναίος, ηθοποιός

.
ecocrete.gr .

Τελευταίες δημοσιεύσεις:
Δημοφιλέστερα άρθρα:

ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 39 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 57603167
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:



ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!



Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.